Az eredeti írásminták általában a legmegbízhatóbbak az elemzéshez, hiszen az íráshoz való nyomaték és az egyéb finom részletek is fontos lehetnek. Azonban nem kell lemondanod az elemzésről, ha nem szeretnél eredeti írásmintát küldeni. Az online grafológiai elemzés ugyanis lehetőséget nyújt arra, hogy egy jól minőségű szkennelt vagy másolt írásminta alapján is pontos és informatív elemzést kapj.

Mi teszi az online grafológiai elemzést különlegessé?

Bár az eredeti írásminták tökéletesek lehetnek az elemzéshez, az online világban egyre gyakoribb, hogy az emberek nem kívánnak eredeti dokumentumokat küldeni. Most már akár nyomtatóval szkennelt vagy a mobilis Camscanner alkalmazással digitalizált írásmintát is küldhetsz nekünk, és mi ugyanolyan alapossággal vizsgáljuk meg, mintha személyesen lennél nálunk!

Hogy működik az online grafológiai elemzés?

Az elemzés során a szkennelt vagy másolt írásmintát alaposan tanulmányozzuk, figyelve az íráskép egyedi jellemzőire, a vonalak vastagságára, a betűk formájára és más fontos részletekre. Ezek alapján pedig részletes jellemzést készítünk rólad.

Miben tud segíteni?

Az online grafológiai elemzés segíthet az önismeret fejlesztésében, a személyes kapcsolatok mélyítésében vagy akár a karrier tervezésében is. Szóval ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Köszönöm, hogy időt szántál erre a bejegyzésre, és ne habozz felvenni a kapcsolatot, ha érdeklődsz az online elemzés iránt!

online grafológiai elemzés

Kérdésed van vagy hozzászólnál?

Írj hozzászolást a Facebookon

Iratkozz fel Te is Blogbejegyzéseinkre!

Az önismeret és az íráselemzés izgalmas világában való részvétel egy kattintásnyira van. Iratkozz fel most, hogy mindig az elsők között értesülj legfrissebb bejegyzéseinkről, tanácsainkról és praktikus útmutatóinkról.

Te is akarsz

személyiségelemzést?

A grafológiai elemzéssel kapcsolatban írj üzenetet