Az m betű egy fontos írásjegy a grafológus számára, mert számos jellemzőt elárul az adott személyről. Természetesen egy jelből nem vonhatunk le következtetéseket, hiszen az elemző az írás során több mint 100 féle írásjegyet vizsgál. Ennek ellenére mégis érdemes megvizsgálni, hogy mi hogyan használjuk ezt a betűtípust az írásunkban.

Te hogyan írod az m betűt az írásodban?

Néhány főbb szempontot fogom most leírni neked.

Árkádos m betű az írásban

Amennyiben az írásodat inkább árkádosan írod, akkor lehetséges, hogy fontos számodra a stabilitás és a biztonság. Ez kihathat a munkára és a párkapcsolataidra is. 

m betű vizsgálata

Füzéres m betű az írásban

Ebben az esetben olyan, mintha két egymás mellé írt u-betű jelenne meg az írásban. Ha az m betűt inkább füzéresen írod, akkor inkább nyitottabb, közvetlenebb típus vagy. Valószínűleg az életben és a kapcsolataidban is könnyen tudsz alkalmazkodni.

füzéres írás

Szöges m betű az írásban

Ha szögesen írod ezt a betűt, akkor erős, céltudatos, határozott típus is lehetsz, amennyiben más jel is megerősíti ezt. 

szoges iras

Fonalas m betű az írásban

Ha szinte elfonalasodik a betűd, akkor fonalasnak mondható az írás. A fonalas m betű simulékonyságra, néha kiszámíthatatlanságra utal. Azonban eléggé diplomatikus típus vagy, könnyen tudsz másokra hatással lenni

fonalas irasjegy

Írásomban az m betű, mint írásjegy egyik jellemzőjét vizsgáltam. Természetesen ez a betű az írásunkban még számos formában megjelenhet. Neked milyen az írásod a fenti jellemzők alapján? Esetleg teljesen máshogy írod a betűdet?

Kommentelj a pszichografo facebook oldalán.

Figyelem. A leírt jellemzők egy féle szemszögből vizsgálják az írást. A pontos elemzéshez számos jegyet vizsgál a grafológus egyszerre, így érdemes pontos vizsgálatot kérni.

Elemzéssel kapcsolatban fordulj hozzám bizalommal.

Te is akarsz

személyiségelemzést?

A grafológiai elemzéssel kapcsolatban írj üzenetet